Orientify Educatio Kiállítás 2020

Ott leszünk az Educatio Szakkiállításon

Január 9. és 11. között rendezik idén az Educatio kiállítást Budapesten, a Hungexpón, ahol már az Orientify csapatát is megtalálod. A szakkiállításon találkozhatsz a hazai és külföldi felsőoktatási intézményekkel, felveheted a kapcsolatot nyelviskolákkal és szakképző intézményekkel.

Minden, itt szerzett tapasztalat rendkívül hasznos, de nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy dönteni tudj abban, merre tovább. Az Orientify online karrierajánlóval és személyes pályatanácsadással segít megtalálni a neked való szakot, ami a későbbi karriered számára az egyik legfontosabb döntés.

Ha regisztrálsz karrierajánló fiókot, kitöltöd a pályaválasztási tesztünket, prémium fiókelérést kapsz tőlünk ajándékba! A prémium csomag a karrierteszted eredményei alapján személyre szabott, részletes értékelést ad karriertípusodról, valamint neked való szakmákat és szakokat ajánl, amelyeket meg is tudsz tekinteni az intézmények standjainál. Hogyha pedig a döntésben kérnél segítséget, tanácsadóinkkal találkozhatsz az EM04-es standon a három napon keresztül.

Az Orientify-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítse a fiatalokat a pályadöntésben. Gyakran még egy felnőttnek is nehéz eldöntenie, hogy mi a neki való karrier, akkor mit gondoljon egy tinédzser? Karriertesztünket kitöltve bárki segítséget kaphat abban, hogy megtalálja a neki való pályát.

Ha szeretnél azonnali és megalapozott választ arra a kérdésre, melyik karrier való neked, regisztrálj itt: myorientify.hu